Ock

Okulumuz 6-A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde Kadriye ÖZER öncülüğünde "Poşet paralı olmalı mı olmamalı mı?" konulu münazara çalışması gerçekleştirmişlerdir.

Ock

Okulumuz 7-A sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde Semih SEZGİN öncülüğünde kendilerinin yazdığı metni Ege şivesiyle konuşarak sınıf önünde sergilemişlerdir.

Ock

Okulumuz 6-A sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde Semih SEZGİN öncülüğünde "Bilgiye ulaşmakta internet mi yoksa kitap mı daha faydalı?" konulu münazara çalışması gerçekleştirmişlerdir.

Ock

Okulumuz 6-B sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenler Salih ÖRSDEMİR ile birlikte kahvaltı yapmanın öneminden bahsederek sınıflarında kahvaltı etkinliği gerçekleştirmişlerdir.

Ock

Okulumuz 7-B sınıfı öğrencileri Seçmeli Kur´an-ı Kerim dersinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Zeynep EROL öncülüğünde Kur´an-ı Kerim´i okumaya öğrenmelerini güzel bir etkinlikle kutladılar. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Okul Sohbetleri kapsamında; Kırıkkale Üniversitesi Doktor Öğretim Üyesi Reyhan TEKİN okulumuza gelerek ilçemizdeki matematik öğretmenleri ile matematik dersi üzerine sohbet gerçekleştirmişlerdir.

Ock

7-E sınıfı öğrencileri Matematik dersinde; öğretmenleri Delal DÖNDER öncülüğünde Rasyonel Sayılar konusunu etkinlikle öğreniyorlar.

Ock

Gezi Tanıtma Kulübü öğrencileri Keskin´in öne çıkan mekanları olarak Keskin Kütüphanesi, Hacı Taşan Kültür Merkezi ve Rahmi Pehlivanlı Sanat Evi´ni Kulüp Öğretmenleri Semih SEZGİN öncülüğünde ziyaret etmişlerdir.

Ock

Okulumuz 5-A sınıfı öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde; dersin öğretmeni Zeynep EROL öncülüğünde boyama etkinliği ile yemek adabını öğrendiler.

Ock

Okulumuz 6-B ve 6-C sınıfı öğrencileri Faruk BİŞKİN öncülüğünde namaz konusunu camiye giderek orada işlemişler ve uygulamalı olarak namaz kılınışını öğrenmişlerdir.

Ock

Okulumuz 8-A sınıfı öğrencileri Teknoloji Tasarım dersinde öğretmenleri Gülnazire KILIÇ öncülüğünde kendi marka ve logolarımızı bez torbaların üzerine tasarlıyoruz. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizin emekleri için teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz 6-B sınıfı öğrencilerinden Sıla DÜĞEROĞLU ve ailesine okulumuz öğretmenleri Salih ÖRSDEMİR ve Faruk BİŞKİN tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmeni Rabia ERCAN tarafından Atatürk İlkokulu öğretmenlerine Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi (TBM) verilmiştir.

Ock

Okulumuz 7-E sınıfı Matematik dersinde öğretmenleri Delal DÖNDER öncülüğünde tam sayıları konusunu havadurumu etkinliği ile öğrendiler.

Ock

Okulumuz 8-A sınıfı öğrencilerinden Zeynep Nur İNAÇ ve ailesine okulumuz öğretmenleri Derya ERSOY ve Kadriye ÖZER tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.