Şbt

Matematik dersinde; ders öğretmeni Nimet TEKİNER ile birlikte 6-C sınıfı öğrencileri Oran konusuna ön hazırlık çalışması yapmışlardır.

Şbt

12.02.2019 Salı günü Keskin Anadolu Lisesi´nde; ilçede görev yapan tüm rehber öğretmenlerin katılımıyla İlçe Rehberlik Zümre Toplantısı yapılmıştır.

Şbt

LGS´ye hazırlanma sürecinde; okulumuz öğretmenleri gönüllü olarak 8. sınıf öğrencilerine kurs vermeye başlamışlardır. Bugün itibariyle de Fen Bilimlerinin ilk dersi Kadriye ÖZER tarafından yapılmıştır.

Şbt

İngilizce dersinde ders öğretmenleri Derya ERSOY öncülüğünde EBA´dan test açarak ingilizceyi öğrenmeyi daha kolay hale getiriyorlar.

Şbt

5-B sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde; ders öğretmenleri Yeşim ULUSOY öncülüğünde Resfebeyle analitik düşünme becerisi geliştiriyorlar.

Tuval üstüne yağlıboya,
221.5 x 120 cm
1906

1906’nın 1 Mayıs günü Paris Grand Palais’de açılan, Fransız Sanatçılar Derneği’nin  (Société des Artistes Français) düzenlediği Salon sergisinde Fransızca adı “L’homme aux Tortues” (Kaplumbağalı Adam), sergiye ait katalogların birindeyse ingilizce adı kısaca “Tortoises” (Kaplumbağalar) olarak verilen resim Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” olarak tanınmış olan eseridir. Resmin üzerinde yer alan 1906 tarihi, Mayıs ayındaki sergiye yetişebilmesi için yılın ilk aylarında tamamlanmış olması gerektiğini düşündürür. Sanatçı bir yıl sonra, ayrıntılarda bazı farklılıklar içerse de aynı kompozisyonu yansıtan daha küçük boyutlu bir resim daha yapmıştır. Bu ikinci versiyonda Osman Hamdi Bey’in dünürü Salih Münir Paşa’ya ithaf edildiğini gösteren bir yazı bulunur.

Şbt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde; ders öğretmeni Faruk BİŞKİN öncülüğünde "Zararlı Alışkanlıklar" ünitesinde sigaranın zararlarını öğrendikten sonra en yakınımızı uyarmak için mektup yazdık.

Şbt

Okulumuzun Matematik öğretmenleri Zeynep BALIKÇı ve Delal DÖNDER Matematik Uygulamaları dersinde; 7-B ve 7-C sınıflarına çarpım tablosunu kullanmadan çarpma yapılışını öğretmişler ve uygulamışlardır.

Şbt

Çekmeköy´de yaşanan helikopter kazasında, şehit olan Mehmetçiklerimize Allah´tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz.

Milletimizin ve Ordumuzun Başı Sağolsun.

Şbt

Fen Bilimleri dersinde; 7-C sınıfı öğrencileri ders öğretmenleri Sevcan ZEREN öncülüğünde elementleri daha iyi öğrenmek için "Element Tombalası" yapmışlardır. Öğrencilerimizin emeklerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

6-A sınıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde; öğretmenleri Kadriye ÖZER ile birlikte 3. üniteyi pekiştirmek için Bilişim ve Kodlama Atölyemizde EBA testlerini çözüyorlar.

Şbt

Okulumuzun öğrencileri Destekleme ve Yetiştirme Kurs (DYK) başvurularını okulumuz bilişim ve kodlama atölyemizde gerçekleştiriyorlar.

Şbt

8-A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde; ders öğretmenleri Kadriye ÖZER öncülüğünde "Madde ve Isı" ünitesiyle ilgili deney yapmışlardır.

Şbt

Okulumuz 8-C sınıfı öğrencileri Müzik dersinde; ders öğretmenleri Semih SEZGİN öncülüğünde "İstiklal Marşı"nı çalışmışlardır.

Şbt

Okulumuz 6-A sınıfı öğrencileri Görsel Sanatlar dersinde öğretmenleri Gülnazire KILIÇ öncülüğünde Serbest Resim çalışması yapmışlardır. Öğrencilerimizin emeklerine teşekkür ediyoruz.