Okulumuz 7-C sınıfı öğrencilerinden Hatice Kübra TAHAN ve ailesine okulumuz öğretmenleri Gülnazire KILIÇ VE Rabia ERCAN tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Okulumuz 5-C sınıfı öğrencilerinden Çağrı KOCAOĞLU ve ailesine okulumuz öğretmeni Gamze YEŞİLOĞLU tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Okulumuz 8-A sınıfı öğrencilerinden Reyhan SALBAŞ ve ailesine okulumuz öğretmenleri Semih SEZGİN, Gülnazire KILIÇ ve Rabia ERCAN tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Okulumuz 5-B sınıfı öğrencilerinden Efe Ömer İÇİNAK ve ailesine okulumuz öğretmeni Yeşim ULUSOY tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Okulumuz 7-E sınıfı öğrencilerinden Kaan Efe KIRAL, 8-C sınıfı öğrencilerinden Ahmet KIRAL ve ailelerine okulumuz öğretmenleri Derya ERSOY, Hakan ALTUNTAŞ ve Nimet TEKİNER tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Okulumuz 7-D sınıfı öğrencilerinden Hanifi MÜLDÜR ve ailesine okulumuz öğretmeni Burcu BİÇER tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Okulumuz 7-D sınıfı öğrencilerinden Mihrali DEMİROĞLU ve ailesine okulumuz öğretmenleri Haydar Emin ERDOĞAN ve Rabia ERCAN tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Teknoloji ve tasarım dersinde 8. sınıf öğrencilerimiz dersin öğretmeni Gülnazire KILIÇ öncülüğünde plastik poşetlerin ücretli olmasına karşın kendi bez poşetlerimizi tasarlıyoruz. Bez çantaların üzerine kendi marka ve sloganlarını çizip boyuyorlar. Öğrencilerimiz emeklerine teşekkür ediyoruz.

LGS´ye yönelik olarak okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan deneme sınavı 8. sınıf öğrencilerimize uygulanmıştır.

5-A sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde öğretmenleri Semih SEZGİN öncülüğünde Sarımsak Soslu Makarna adlı metni işlerken yaparak yaşayarak öğrenme adına makarna yapıp video çekmişlerdir.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Rabia ERCAN tarafından Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi (TBM) kapsamında 5-C sınıfına "Teknoloji Bağımlılığı" konulu bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Rabia ERCAN tarafından Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi (TBM) kapsamında 6-C ve 5-B sınıflarına "Sağlıklı Yaşam" konulu bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Okulumuz 7-A sınıfı öğrencilerine Din Kültürü dersinde Zeynep EROL tarafından Hac konulu bilgi yarışması yapılmıştır.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Rabia ERCAN tarafından Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi (TBM) kapsamında 7-D, 8-A, 6-C, 6-B ve 8-C sınıflarına "Teknoloji Bağımlılığı" konulu bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi İle İmzalan “İş Birliği Protokolü” Kapsamında Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet KANDEMİR Tarafından İdarecilerimize ve Öğretmenlerimize Seminer Verilmiştir.