Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi İle İmzalan “İş Birliği Protokolü” Kapsamında Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet KANDEMİR Tarafından İdarecilerimize ve Öğretmenlerimize Seminer Verilmiştir.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Rabia ERCAN tarafından 8-A sınıfı öğrencilerine yönelik "Sınavda Başarılı Olma Stratejileri" konusunda bilgilendirme yapılmıştır.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Rabia ERCAN tarafından Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi (TBM) kapsamında 7-A ve 7-B sınıflarına "Teknoloji Bağımlılığı" bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Okulumuz 5-A sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde dersin öğretmeni Semih SEZGİN öncülüğünde "Uzayda Bir Gün" adlı metin dramatizasyon yoluyla işlenmiştir.

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri Teknoloji ve Tasarım dersinde ders öğretmeni Gülnazire KILIÇ öncülüğünde evde kullanılmayan eşyalardan ürünler ortaya çıkarmaya devam ediyorlar. Öğretmenimizin ve öğrencilerimizin emeklerine teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 6-A sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde; öğretmenleri Semih SEZGİN öncülüğünde "Atatürk Albümü" hazırlamışlardır.

6-A sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde "Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur" adlı metni canlandırmışlardır. Öğretmenimiz Semih SEZGİN ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Rabia ERCAN tarafından Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi (TBM) kapsamında 6-A, 5-A ve 5-B sınıflarına "Teknoloji Bağımlılığı" semineri verilmiştir.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Rabia ERCAN tarafından Keskin Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencilere yönelik "Hayata Olumlu Bakış Açısı Kazandırma" konulu seminer verilmiştir.

10 Aralık 2018 tarihinde Teoman HEKİMOĞLU tarafından rehber öğretmenlere yönelik olarak "Yetenek Yönetimi" eğitimi verilmiştir.

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası panosu hazırlanmıştır.

Okul ziyaretleri kapsamında Rehberlik ve Araştırma Merkezi PDR Bölüm Başkanı Eda GÜÇYILMAZ ve  Rehber Öğretmeni Sema Nur ŞENSES okulumuzu ziyaret etmiştir. Ziyaret kapsamında; Okul Rehberlik Servisimizi ziyaret etmişler ve Rehber Öğretmenimiz Rabia ERCAN misafirlerimize okulumuz hakkında bilgilendirme yapmıştır.

Ziyaretlerinden dolayı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümüne teşekkür ederiz..

Okulumuz 8-A sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Semih SEZGİN´in doğum gününü kutlamışlardır. Öğretmenimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyoruz...

İlçemizde bulunan rehber öğretmenlerle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan KÖKREK ve Şube Müdürü Nafiz TANIT genel durum değerlendirmesi yapmak ve ilçemizde yapılacak çalışmaları planlamak için toplantı yapmışlardır.