Ock

Türkçe dersinde; 6-B sınıfı öğrencileri ders öğretmenleri Burcu BİÇER öncülüğünde "Bilmeceler" metnini gölge oyunu olarak sınıfta sergilemişlerdir.

Ock

8. sınıf öğrencilerimiz Teknoloji tasarım dersinde ders öğretmenimiz Gülnazire KILIÇ öncülüğünde plastik poşetlerin ücretli olmasına karşılık kendi bez poşetlerini kendileri tasarladılar. Öğrenciler, kendi logo ve amblemlerini bez alışveriş poşetleri üzerinde kullanmışlardır. Bu güzel çalışmadan dolayı öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz 8-A sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Semih SEZGİN öncülüğünde Yeni Yılı için çekiliş yaparak birbirlerine hediye almışlardır.

Ock

İlimizde düzenlenen "Genç Yazarlar ve Şairler Danışman Öğretmenler" toplantısına okulumuz Türkçe Öğretmeni Burcu BİÇER katılmıştır.

Ock

Teknoloji Tasarım dersinde; dersin öğretmeni Gülnazire KILIÇ öncülüğünde 7. sınıflarda kartondan mekanik el tasarladılar ve mekanik elin nasıl çalıştığını uygulamalı olarak görmüşlerdir. Öğretmenimizin ve öğrencilerimizin emeklerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmeni Rabia ERCAN tarafından Atatürk İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) Eğitimi kapsamında Teknoloji Bağımlılığı, Tütün Bağımlılığı ve Sağlıklı Yaşam konularında bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Ock

Okulumuz 7-B sınıfı öğrencilerinden Selimcan AKÇA ve ailesine okulumuz öğretmenleri Delal DÖNDER ve Sevcan ZEREN tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Ock

Okulumuz 6-B sınıfı öğrencilerinden Dilara ERKAN ve ailesine okulumuz öğretmenleri Salih ÖRSDEMİR ve Faruk BİŞKİN tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Ock

Okulumuz 8-A sınıfı öğrencilerinden Selin YILMZAER ve ailesine okulumuz öğretmenleri Derya ERSOY ve Kadriye ÖZER tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Ock

Okulumuz 6-A sınıfı öğrencilerine öğretmenimiz Delal DÖNDER öncülüğünde "Kişisel Veriler" hakkında bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Teknoloji-Tasarım dersinde; okulumuz 7-B sınıfı öğrencileri ders öğretmenleri Gülnazire KILIÇ öncülüğünde Mimari Tasarım etkinliğinde "15 Temmuz Şehitler Köprüsü" yapmışlardır.

Okulumuz 7-E sınıfı öğrencilerinden Sıla TUTUM ve ailesine okulumuz öğretmenleri Hakan ALTUNTAŞ ve Gamze YEŞİLOĞLU tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Okulumuz 6-B sınıfı öğrencilerinden Elif Nur ERKAYA ve ailesine okulumuz öğretmenleri Mehmet Müren ARICA ve Kadriye ÖZER tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Okulumuz 6-A sınıfı öğrencilerinden Gözde LÜY ve ailesine Okulumuz Müdür Yardımcısı Serkan ÇATALBAŞ, Öğretmenleri Nimet TEKİNER ve Derya ERSOY tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.

Okulumuz 6-C sınıfı öğrencilerinden Hatice ACAR ve ailesine okulumuz öğretmenleri Faruk BİŞKİN ve Salih ÖRSDEMİR tarafından ev ziyaretinde bulunulmuş, öğrencimizi ve ailesini daha yakından tanımak amacıyla ailesiyle görüşülmüştür.