Eyl

Mevlid-i Nebi haftası kapsamında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fatıma TETİK rehberliğinde çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine üzerlerinde farklı hadislerin olduğu ikramlar dağıtılarak Peygamber efendimiz anılmıştır. Ayrıca pano çalışması ve öğrencilere çeşitli kodlama etkinlikleri yaptırılarak öğrenciler Mevlid-i Nebi hakkında bilgilendirilmiştir.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem veli toplantısı Okul Müdürü Murat ÜRKMEZ başkanlığında okulun konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Toplantıda okul aile birliği üyeleri seçilmiş olunup velilere okulun işleyişi hakkında bilgi verilmiştir.

Eyl

Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız bu anlamlı haftada, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içinde iken velilerimiz, çocuklarının okula başlamasının gururunu yaşıyor. Bu duygularla 2023/2024 Eğitim – Öğretim Yılını Kutluyorum.

Eyl

Okula yeni başlayan 5. sınıf öğrencilerine sınıf rehber öğretmenleri ve okul rehber öğretmeni tarafından oryantasyon çalışmaları yapılmıştır. Öğrencilerin okula uyum sağlaması amacıyla okul binası tanıtılmış olunup arkasından tanışma etkinliği düzenlenmiştir.

Eyl

2023/2024 eğitim öğretim yılının ilk okul gününde okula yeni başlayan 5. sınıf öğrencileri ve velilerine Okul Müdürü Murat ÜRKMEZ tarafından okula uyum amacıyla toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıdan sonra 5. sınıf öğrencilerinin sınıfları kura çekimi yapılarak belirlenmiştir.

Eyl

04.09.2023 tarihinde 2023/2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı Okul Müdürü Murat ÜRKMEZ'in başkanlığında gerçekleştirilmiştir.

Eyl

04.09.2023 tarihinde öğretmenlerin seminer programı kapsamında, Sayın Bakanımız Yusuf TEKİN' in konuşmasına okulumuz öğretmenleri tarafından katılım sağlanmıştır.

Ara

Okulumuzun katıldığı uluslararası Etwinning projesi tamamlanmak üzere. Kalite etiketi başvurusundan önce yapılan kapanış toplantısında, öğrencilerimiz bu projeye katılmaktan keyif aldıklarını ve İngilizce'lerini geliştirmek için bir fırsat bulduklarını belirtti. Projeye Makedonya, İtalya ve Ürdün gibi farklı ülkelerden öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Proje süresince kültürel hikayeler ve oyunlar yabancı patnerlere tanıtıldı.

Ekm

Etwinnning kulübü öğrencileri İngilizce okuma ve anlama becerilerini kitap okuyarak geliştirmeye çalıştı. Önce sadece resimlere bakarak ve göz gezdirerek hikayeyi tahmin etmeye çalışan öğrenciler daha sonra hikayenin tamamını anlamaya yönelik çalışmalar yaptı.

Ekm

6/B sınıfıyla ünitenin bitmesiyle beraber beceri temelli soruları çözdük.

Şbt

6-A sınıfı öğrencileri ders öğretmenleri Nimet TEKİNER ile birlikte Hayvan Hakları konulu pano hazırlamışlardır. Öğretmenimiz ve Öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

8-C sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde; ders öğretmenleri Semih SEZGİN ile birlikte "Sivil Savunma Günü ve Çanakkale´yi Yad Ediyoruz" konulu pano hazırlamışlardır. Öğretmenimizin ve Öğrencilerimizin emeklerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Fen Bilimleri dersinde 7-E sınıfı öğrencileri Sevcan ZEREN öncülüğünde elementlerin sembollerini etkinliklerle eğlenerek öğreniyorlar.