Şbt

Okulumuz Sosyal Bilimler Öğretmeni Kamil ÖZTÜRK Değerler Eğitimi Sabır  konusuyla ilgili pano çalışması yaparak öğrencilerimizi bilgilendirmiştir.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Rıza AYDIN, almaya hak kazandığımız "Okulumuz Temiz Belgesi" Okul Müdürü Murat ÜRKMEZ'e  takdim etmiştir.

Şbt

BANKA HESAPLARINI BAŞKALARINA KULLANDIRMAYIN!

Kara para aklama, terör örgütlerinin finansmanı ve dolandırıcılık gibi suçların para transferlerinde banka hesaplarının kullanılması durumunda ağır hapis cezası ile karsilasabirsiniz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde sabaha karşı 04.17'de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı deprem tam 11 ilde can kaybına neden oldu. Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremde yakınlarını kaybedenler ve deprem şehitlerini felaketin 1. yılında unutmadık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullarda karne öncesi 'dönem sonu faaliyet haftası' etkinlik planları yapılmıştır. Bu plan kapsamında okulumuzda da karne öncesinde öğrencilerle bilgi yarışması, kelime oyunu, kitap okuma ve yeteneklerini göster adlı çalışmalar yapılmıştır.

Ock

Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde şehit olan vatan evlatlarının aziz hatıralarını yaşatmak ve minnetimizi göstermek adına bayrak töreni öncesinde saygı duruşunda bulunulmuştur. Bu vatan uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Ock

Çedes Projesi kapsamında üç aylar panosu hazırlanmıştır.

Ock

Kariyer Günleri kapsamında okulumuza bir doktor ve bir hemşire davet edilmiştir. Meslek grupları kendi meslekleri hakkında bilgi vererek, öğrencilere o mesleğe sahip olmak için neler yapmalarını gerektiğini anlatmışlardır. Mesleğin edinilme sürecinden, zorluk ve kolaylıklarından ve eğitsel olarak yapılması gerekenlerden bahsetmişlerdir. Konferans sonunda soru-cevap yapılarak öğrencilerin bu meslek grupları hakkında merak ettiklerini sormaları sağlanmıştır.

Ock

9 Ocak 2024 tarihinde Okulumuz 7. sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik bir veli toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda öğrencilerin akademik başarılarının artırılmasına yönelik neler yapılabileceği konuşulmuştur. Öğrencilerin okul kurallarına uyması yönünde velilere bilgilendirme yapılmıştır. Toplantı; Okul Müdürü, Okul Rehber Öğretmeni ve 7. sınıf ders öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından öğrencilere Akran Zorbalığı konusunda seminer verilmiştir. Öğrencilere zorbalıkla ilgili bilgi verilirken bu konuda çeşitli videolar izletilmiş ve seminerin sonunda öğrencilere arkadaşlarına davranırken nelere dikkat edecekleri konusunda bilgi verilmiştir. 'Zorbalığa Hayır' sloganıyla yola çıkılarak öğrencilere amblem dağıtılmış ve doğru davranışları içeren yazı sınıflara asılmıştır.

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Okul Rehber Öğretmeni Rabia GÜMÜŞ tarafından 'Tütün Bağımlılığı ve Elektronik Sigara Kullanımının Zararları' hakkında bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

Aralık-Ocak ayı değeri olan 'Yardımseverlik ve Merhamet' değeri kapsamında okulumuz anaokulu öğrencileri için okulda 'Oyuncak Toplama Kampanyası' düzenlenmiştir. Okul öğrencileri evlerinden ve çevrelerinden toplayarak getirdikleri oyuncakları değerler kulübü üyesi öğrenciler aracılığıyla anaokuluna ulaştırmıştır.

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Sibel YILDIZ tarafından okul bahçesine öğrencilerin oynaması amaçlı çeşitli oyunlar çizilmiştir.

Okulumuzda düzenlenen Toplum Yararına Program Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilmektedir.

Aralık-Ocak ayı değeri olan 'Yardımseverlik ve Merhamet' konusu kapsamında öğrencilerle birlikte hasta ziyareti gerçekleştirilmiştir. Öğrencilere çevrelerindeki hasta bireylere karşı duyarlı olmanın önemi ve onlara merhamet duygusuyla yaklaşmak gerektiği anlatılmıştır.