Ara

Aralık-Ocak ayı değeri olan 'Yardımseverlik ve Merhamet' değeri kapsamında okulumuz anaokulu öğrencileri için okulda 'Oyuncak Toplama Kampanyası' düzenlenmiştir. Okul öğrencileri evlerinden ve çevrelerinden toplayarak getirdikleri oyuncakları değerler kulübü üyesi öğrenciler aracılığıyla anaokuluna ulaştırmıştır.

Ara

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Sibel YILDIZ tarafından okul bahçesine öğrencilerin oynaması amaçlı çeşitli oyunlar çizilmiştir.

Ara

Okulumuzda düzenlenen Toplum Yararına Program Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilmektedir.

Ara

Aralık-Ocak ayı değeri olan 'Yardımseverlik ve Merhamet' konusu kapsamında öğrencilerle birlikte hasta ziyareti gerçekleştirilmiştir. Öğrencilere çevrelerindeki hasta bireylere karşı duyarlı olmanın önemi ve onlara merhamet duygusuyla yaklaşmak gerektiği anlatılmıştır.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen 'Dilimizin Zenginlikleri' Projesi kapsamında sınıflarda 'Bilen Oturur' etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından okul bahçesine fidan dikme etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Ara

Çedes Projesi Aralık-Ocak ayı değeri olan 'Yardımseverlik ve Merhamet' konusu kapsamında, proje içerisinde bulunan öğrencilerle birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere erzak temin edilerek yardım kolileri hazırlanmıştır. Bu yardım kolıileri öğrenciler tarafından öğretmenleri Fatıma TETİK ile birlikte ihtiyaç sahiplerine verilmiştir. Bu etkinlikle birlikte öğrencilerin çevrelerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine karşı nasıl bir tavır takınmaları gerektiğini öğrenmeleri ve sonrasında bu kişilere yapılacak yardımlar hakkında duyarlılık kazanmaları amaçlanmıştır.

Ara

Okulumuz öğrencileri, Okul Rehber Öğretmeniyle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyareti gerçekleştirmiştir. Ziyaret esnasında İlçe Emniyet Müdürlüğü gezdirilerek içerisindeki birimler öğrencilere tanıtılmıştır. Öğrenciler polis memurlarına sorular sorarak polislik mesleği hakkında bilgi sahibi olmuştur. İlçe Emniyet Müdürü öğrencileri odasında ağırlayarak öğrencilerle sohbet etmiştir. İlgilerinden dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler günü kutlaması ilçe programı okulumuz tarafından hazırlanmıştır. Gün, öncelikle şehit öğretmenlerimizin kabir ziyaretiyle başlamıştır. Sonrasında çelenk koyma töreni yapılmıştır. İlçede öğretmenler günü kutlaması tüm öğretmenlerin katılımıyla Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşmiştir. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Fatma GÜLTEKİN tarafından hazırlanan programda; öğrenciler şiir okumuş, oratorya düzenlenmiş ve koro tarafından şarkılar söylenmiştir. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında Kasım ayı değeri olan 'Sorumluluk ve Özdenetim' değeriyle alakalı olarak kulüp öğrencileri okul bahçesi temizliği yapmıştır. Öğrenciler okul bahçesindeki çöpleri toplarken bu konuda sorumluluk sahibi olmaları amaçlanmıştır. Doğayı ve çevremizi temiz tutmanın önemi vurgulanmıştır.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda anma töreni gerçekleşmiştir. Tören 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu yazı ve şiirlerle devam etmiştir. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında Kasım ayı değeri olan 'Sorumluluık ve Özdenetim' değeri ile alakalı olarak kulüp üyesi öğrencilerle ilçemiz turistik yerlerinden olan Sulu Mağara'ya gezi düzenlenmiştir. Bu gezide amaç öğrencilerin çevresindeki yerlere duyarlı olmaları, gezi esnasında davranışlarını kontrol etmeleri ve gidilen yerde o yerin gerektirdiği davranışları yerine getirmeleridir.

Kas

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuza gelen trafik polisleri öğrencilere trafik eğitimi vermiştir. Trafik ve trafik kuralları hakkında bilgilendirilen öğrenciler, trafikle alakalı bilmediklerini de sorarak verimli bir eğitim geçirmiştir.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları adına anaokulu öğretmen ve öğrencileri okul konferans salonunu Cumhuriyet Bayramı için hazırlamıştır. Bayram sabahı okulumuz 8. sınıf öğrencileri ilçede yapılan kutlamalara katılarak okulumuzu temsil etmiştir. Ayrıca okulumuzda yapılan törende Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanmıştır. Tören sonunda okulda düzenlenen '29 Ekim Temalı Resim Yarışması' nda birinci olan Ceren KIRAL adlı öğrenciye Okul Müdürü tarafından hediye verilmiştir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Ekm

25 Ekim 2023 tarihinde öğrenci velilerine Okul Müdürü Murat ÜRKMEZ tarafından yeni sınav sistemi ve yönetmeliğin değişen maddeleri hakkında bilgi verilmiştir. Bilgilendirmenin arkasından Okul Rehber Öğretmen ve Psikolojik Danışmanı Rabia GÜMÜŞ tarafından velilere 'Sınır Koyma' konulu seminer düzenlenmiştir.