Cumhuriyet Ortaokulu

0318 515 33 02 / Okul Müdürü GSM 0530 886 94 47
MADEN MAH. ESKİ SANAYİ 2 SK. NO: 2 İÇ KAPI NO: 3 KESKİN / KIRIKKALE
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrulutusunda öğrenme için her türlül fırsatın sağlandığı, öğrencilere sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan gelişime ve yenileşmeyi sağlayan ; yaşayan okul olmak.
Misyon
Öğretim Şekli :Normal - Tekli Öğretim
İlk ders 08:50 da başlar.
Son ders 15:10 da biter.
DOĞALGAZ
Akşam saat 7´ye kadar il merkezinden ilçe merkezine dolmuşLar çalışmaktadır.
Okula uzak mahallelerdeki öğrenciler özel servisler ile taşınmaktadır
Yerleşim Yeri
Kırıkkale İlimiz 43 İli birbirine bağlayan kavşakta olup, İlçemiz Keskin Güney Batı ve Güney Doğu İllerini bağlayan Karayolu üzerindedir. İlimiz Kırıkkale ayrıca Doğu ,Batı ve Güneyi ulaşımı sağlayan demir yolu ağı içindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kırıkkale il merkezine olan uzaklığı 27 Km´dir. ANKARA - KIRIKKALE : 73 KM KIRIKKALE - KESKİN : 27 KM KESKİN - ANKARA : 100 Km. KESKİN - KIRŞEHİR : 82 Km. KESKİN - KAYSERİ : 234 Km.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2020 LGS´DE 10 ÖĞRENCİMİZ FEN LİSESİNİ (1 KIRIKKALE FEN LİSESİ, 2 OSMAN GAZİ FEN LİSESİ, 5 KAMAN FEN LİSESİ, 1 KALECİK MEHMET DOĞAN FEN LİSESİ, 1 ÇEKEREK OSMAN DURMAZ FEN LİSESİ) KAZANMIŞTIR. 10 ÖĞRENCİMİZ LGS PUANIYLA ALAN KIRIKKALE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNİ, 2 ÖĞRENCİMİZ PROJE OKULU OLAN ŞEHİT ALPASLAN YAZICI KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİ VE 1 ÖĞRENCİMİZ PROJE OKULU OLAN KIRŞEHİR ABDULKADİR ÖZCAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİ KAZANMIŞTIR. 16 ÖĞRENCİMİZ KESKİN İBN-İ SİNA MTAL 1 ÖĞRENCİMİZ KESKİN İMAMHATİP LİSESİNE 39 ÖĞRENCİMİZ KESKİN ANADOLU LİSESİNE 27 ÖĞRENCİMİZ KESKİN MTAL 1 ÖĞRENCİMİZ KIRŞEHİR LİSESİNE YERLEŞTİRİLMİŞTİR. TERCİH YAPMAYAN 1 ÖĞRENCİMİZ BULUNMAKTADIR. AİLESİ İLE GÖRÜŞÜLEREK İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA AÇIK ÖĞRETİM LİSESİNE YÖNLENDİRİLMİŞTİR. 2020/2021 LGS SONUCLARIMIZ: KAMAN BORSA İSTANBUL FEN LİSESİ:2 BEŞİR ATALAY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ:1 KESKİN ANADOLU LİSESİ:26 İBN-İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ:17 KESKİN MESLEKİ VE TEKNIK ANADOLU LİSESİ:10 KESKİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ:2 BAHŞILI H HİDAYET DOĞRUER MTAL:1 SÜLEYMAN DEMİREL AL:1 MALAZGİRT MTAL:1 KIRIKKALE GÜZEL SANATLAR LİSESİ:1 2022/2023 OKUL BAŞARI DURUMU 1 ÖĞRENCİ KIRIKKALE OSMANGAZİ FEN LİSESİ 1 ÖĞRENCİ KAMAN FEN LİSESİ 2 ÖĞRENCİ PROJE OKULU 16 ÖĞRENCİ KESKİN ANADOLU LİSESİ 16 ÖĞRENCİ İBN-İ SİNA MTAL 12 ÖĞRENCİ KESKİN MTAL 2 ÖĞRENCİ KESKİN İMAMHATİP LİSESİ NE YERLEŞMİŞTİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
½100
FUTBOL,VOLEYBOL,FUTSAL,GÜLLE,ATLETİZM,BOCCE
Bilimsel Etkinlikler
Tubitak Bilim Fuarı her yıl düzenlenmekte ayrıca Türkiye geneli yarışmalara katılım sağlanmaktadır.Erasmus ve ETWİNİG ETKİNLİKLERİ YAPILMAKATADIR.
TANAP,TUBİTAK 4006, ROBOTİK KODLAMA
FİRST LEGO LEAGUE