RAMAZAN

Paylaşma ve yardımlaşma ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif'in feyzinden ve bereketinden faydalanmak amacıyla okulumuz bünyesinde hazırladığımız ramazan kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda yapıldı.

Bu vesileyle Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayını karşılama amaçlı pano çalışması hazırladık.

Mrt

Değerler eğitimi kapsamında öğrencilerde farkındalık oluşturmak adına Mart ayında vatanseverlik konusu ile ilgili pano hazırlandı

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden, Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı İstiklal Marşı şiiri 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilmiş; "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" 103. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı 12 Mart 2024 salı günü saat 10.00’ da Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı. İstiklal Marşı okuma yarışmasında ilçe birincisi seçilen Bahar Çalış adlı öğrenciye ödül verildi.

Mrt

Öğrencilerimize un değirmeni ziyareti yoluyla işini iyi yapmanın olumlu sonuçları ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamanın önemi konusunda bir bilinç kazandırmayı hedefledik.

Mrt

Şehrimize kazandırılan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesini ziyaret ederek dini mirasımızın korunması noktasında üzerimize düşenler, tarihimize ve kültürümüze sahip çıkmanın önemi konularında öğrencilerimize değerlerimizi yakından öğretmeyi hedefledik.

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" etkinlikleri çerçevesinde sınıflarda öğrenciler deyim ve atasözlerinin anlamını sözlükten buldular. Atasözleri ve deyimlerimizin anlamını resim ve drama çalışmalarıyla anlattılar. Öğrencilerin dil ve kültürel birikimlerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla "Atasözleri ve Deyim" ile ilgili resimler sergilendi. Bu çalışmalar öğrencilerde dilimizin zenginliği konusunda farkındalık yaratmasına katkıda bulundu.

Mrt

Şehitler Anıtı'nda vatanımız için can veren tüm şehitlerimizi duayla, saygıyla ve minnetle yad ettik, aziz hatıralarına sahip çıkacak nesiller olma yolunda ilerleyeceğimizi hatırladık.

Şbt

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı tarafından hazırlanan Afet Bilinci Eğitimi okulumuz Sosyal Bilimler Öğretmeni Kamil ÖZTÜRK tarafından öğrencilere verilmiştir. Çevremizdeki Riskler, Afet Öncesi Hazırlıklar ,Afet Sırasında Doğru Davranışlar ve Afet Sonrası İlk Saatler de yapılması gerekenler konusunda öğrencilerimiz farkındalık edindiler.

Şbt

Çedes Projesi kapsamında Kırıkkale Kızılay temsilcileri okulumuz öğrencilerine yardımlaşmanın önemi ve Kızılay'ın bölgedeki faaliyetleriyle ilgili sunum yaptılar. Öğrencilerimiz iyiliğin insan olmanın bir gereği olduğu konusunda bir farkındalık edindiler.

Şbt

Öğrencilerimize "Sabır Şekerleri" adını verdiğimiz şekerler dağıtılmış ve bu şekerleri yemek için söylenen vakti bekleyerek sabırlı bir davranış göstermeleri beklenmiştir.

Şbt

Okulumuz Sosyal Bilimler Öğretmeni Kamil ÖZTÜRK Değerler Eğitimi Sabır  konusuyla ilgili pano çalışması yaparak öğrencilerimizi bilgilendirmiştir.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Rıza AYDIN, almaya hak kazandığımız "Okulumuz Temiz Belgesi" Okul Müdürü Murat ÜRKMEZ'e  takdim etmiştir.

Şbt

BANKA HESAPLARINI BAŞKALARINA KULLANDIRMAYIN!

Kara para aklama, terör örgütlerinin finansmanı ve dolandırıcılık gibi suçların para transferlerinde banka hesaplarının kullanılması durumunda ağır hapis cezası ile karsilasabirsiniz.