KIRIKKALE / KESKİN - Cumhuriyet Ortaokulu

0318 515 33 02 / Okul Müdürü GSM 0530 886 94 47
Altıntaş Mahallesi Özbek SaranCad. No 6 Keskin / KIRIKKALE
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrulutusunda öğrenme için her türlül fırsatın sağlandığı, öğrencilere sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan gelişime ve yenileşmeyi sağlayan ; yaşayan okul olmak.
Misyon
2017 TEOG SONUÇLARINA GÖRE:
1 ÖĞRENCİMİZ ANKARA ÇANKAYA FEN LİSESİNE 2 ÖĞRENCİMİZ KAMAN FEN LİSESİNE 2 ÖĞRENCİMİZ KIRIKKALE YILDIRIM BEYAZIT ANADOLU LİSESİNE 1 ÖĞRENCİMİZ KIRIKKALE ATATÜRK ANADOLU LİSESİNE 1 ÖĞRENCİMİZ KIRIKKALE BEŞİR ATALAY ANADOLU LİSESİNE 3 ÖĞRENCİMİZ KIRIKKALE ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE 1 ÖĞRENCİMİZ KIRIKKALE ŞEHİT NEBİ GÜNDOĞAN ANAOLU LİSESİNE 1 ÖĞRENCİMİZ KIRIKKALE SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİNE 1 ÖĞRENCİMİZ KIRIKKALE LİSESİNE 1 ÖĞRENCİMİZ DELİCE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE 2 ÖĞRENCİMİZ YAHŞİHAN ORGANİZE SANAYİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE 1 ÖĞRENCİMİZ ANKARA YENİMAHALLE HALİDE EDİP MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE 21 ÖĞRENCİMİZ KESKİN ANADOLU LİSESİNE 9 ÖĞRENCİMİZ KESKİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNE 2 ÖĞRENCİMİZ KESKİN İBN-İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE 21 ÖĞRENCİMİZ KESKİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE 2 ÖĞRENCİMİZ MADEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE YERLEŞTİRİLMİŞ OLUP 4 ÖĞRENCİ TERCİH YAPMAMIŞTIR.
Öğretim Şekli :Normal - Tekli Öğretim
İlk ders 09:00 da başlar.
Son ders 15:20 de biter.
Kömürlü Kat Kaloriferli
ADSL (4 Mbit)
İNGİLİZCE
0 - Okulumuz ilçe merkezindedir. Lojman bulunmamaktadır.
Akşam saat 8´e kadar il merkezinden ilçe merkezine dolmuşar çalışmaktadır.

Okula uzak mahallelerdeki öğrenciler özel servisler ile taşınmaktadır
Yerleşim Yeri
Kırıkkale İlimiz 43 İli birbirine bağlayan kavşakta olup, İlçemiz Keskin Güney Batı ve Güney Doğu İllerini bağlayan Karayolu üzerindedir. İlimiz Kırıkkale ayrıca Doğu ,Batı ve Güneyi ulaşımı sağlayan demir yolu ağı içindedir.
Kırıkkale il merkezine olan uzaklığı 27 Km´dir.
ANKARA - KIRIKKALE : 73 KM
KIRIKKALE - KESKİN : 27 KM
KESKİN - ANKARA : 100 Km.
KESKİN - KIRŞEHİR : 82 Km.
KESKİN - KAYSERİ : 234 Km.

FUTBOL,VOLEYBOL,FUTSAL,GÜLLE,ATLETİZM
Bilimsel Etkinlikler
Tubitak Bilim Fuarı her yıl düzenlenmekte ayrıca Türkiye geneli yarışmalara katılım sağlanmaktadır
TANAP