OKUL MÜDÜRÜ

MURAT ÜRKMEZ

1973 Eleşkirt Ağrı doğumlu.Evli ve 2 çocuk babası. İlk ve orta okul tahsilini Keskin´de, lise tahsilini Eleşkirt Lisesi´nde tamamladı. 1990-1992 yıllarında Kırıkkale Üniversitesi İnşaat Teknikerliği Bölümü´nü bitirdi.

1996-2000 yıllarında Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunu. İlk görev yeri Keskin Cabatobası Köyü İlkokulu. 2003´ten bu yana Cumhuriyet Ortaokulu´nda görev yapmaktadır.

2012 yılında branş değişikliği yaparak Matematik Öğretmenliği branşına geçmişltir.

19.09.2016 tarihinde valilik oluru ile Cumhuriyet Ortaokulu müdürlüğüne vekaleten getirilmiş olup ekim 2017 tarihi itibariyle bu göreve asaleten atanmış vehala bu görevi yürütmektedir.